Nehézfémszennyezés és más időjárás kísérletek, lakott területek felett, az amerikai hadsereg tulajdonában levő szabadalmak alapján

Gyógyulj magyar! - Cikkek az egészségről
„Nézzünk fel a magyar Égre néha”
Példának okáért 2017 október 11-től, sok korábbi időszakkal egyetemben, a kék egünket térháló szerűen, repülőgépek által húzott csíkok borították 4 napon keresztül. Majd a vasárnapi szünet után újra ezt figyelhettük meg. A csíkok egymást keresztezték vagy szabályos közöket hagyva egymástól, párhuzamosan futottak a teljes horizonton. Aztán ezek a csíkok szétterjedtek és fehér ködként egész napra elfátyolosították az eget, a napot. A jelenség idegen azok számára, akik hozzám hasonlóan a 90-es években már gyönyörködtek a naplementékben és a felhők formáiban. A repülők mindenki számára ismert kondenzcsíkjai számunkra pár másodperc alatt elillanó, bájos kis ecsetvonások voltak a kék égen. Az elmúlt években egünket azonban már egy őrült festő festi keresztül-kasul vastag ecsetével. 2009-től kezdve Európa számos országában figyeltek fel a jelenségre és nyújtották be tiltakozásukat. Valami megváltozott. Mi történt? Európai és tengeren túli utazásaim során megállapítottam, hogy néhány országban ezek a természetellenes felhőjelenségek teljesen ismeretlenek, míg akár a velük határos, hasonló éghajlati és domborzati viszonyokat élvező országban napi szinten megjelennek.
Mesterséges felhőkké alakuló vegyi csíkok fotói 2017. Veszprém megye
Magyar égen soha előtte…
Ezt a jelenséget Magyarországon 2008-2009-ben rögzítették az első magánvideókon, hogy egyes repülők végeláthatatlan, tartósan is megmaradó csíkokat húznak. Előtte NEM voltak ilyen mesterséges felhők országunk légterében. Ez nem magyarázható azzal sem, hogy Magyarország légterén már akár napi 4000 gép is keresztül halad naponta (HungaroControl adat). Ugyanakkor aggodalomra ad okot, hogy ebből akár 1000 gép is lehet naponta olyan, mely „katonai” szolgálatot teljesít. Átutazóban van és a rakományához a magyar hatóságoknak semmi köze sincs. A tartós felhőket kibocsájtó gépek jelentős része ezalatt, a számunkra nem követhető „zászló” alatt közlekedik.
Számos, akár mobiltelefonra is letölthető repülőgép követő program létezik. Aki akarja, nézegesse.
A programok azt is mutatják, hogy a magyar légtér légifolyosó rendszerét, elsősorban gazdaságossági tényezőkre hivatkozva feloldották. Így lehetséges, hogy térháló szerűen elterülő csíkokkal lett tele az ég.
Érdemes megemlíteni, hogy 2012. május 15-én Korondi Miklós a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője írásbeli kérdést nyújtott be Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének „Meddig permetezik vegyszerekkel hazánk lakosságát, mint a csótányokat?” címmel. A képviselő interpellációjára Hende Csaba, honvédelmi miniszter válaszolt:
„…a Magyar Honvédség engedélyével vagy tudomásával Képviselő Úr levelében említett tevékenység nem folyik, mérgező hatású vegyi permetező repülések Magyarország területén a jelzett időpontokban, de általában is kizártak.”
A téma le lett zárva. Kérdés azonban, hogy a légterünket szinte korlátlanul használó, napi akár több száz NATO repülő tevékenységéről és rakományáról Kormányunk megtudhat-e bármit is? Egyáltalán, lehetséges-e kérdéseket feltennünk? Van-e esélyünk egy ekkora hatalommal szemben néhány természettudóssal, vagy meteorológussal felvértezve, egy kormányok közötti vagy a NATO-n belüli vitában?
Elhitetnék velünk, hogy a kondenzcsík egyik országban megmaradó felhő, a másik országban elillanó semmiség.
Az egyes repülőgépek úgymond „különleges képességeit” az „égcsíkozás” tekintetében a hatóságok vagy szószólóik a légköri viszonyokkal, a repülőgépek eltérő motortípusaival indokolják a hőmérséklet és a páratartalom függvényében tartós, vagy nemtartós csíkokat. Számos országban, mint Japánban, Kínában, Indiában vagy Törökországban, a repülőgépek mögött megjelenő tartós, majd fátyolfelhővé alakuló felhőjelenség ismeretlen. Az USA déli államaiban a 90-es évek végén bukkantak fel először az égen, majd sok éven át mindennapi égi jelenségnek számítottak.
Ugyanakkor, ma Floridában ritkán, valamikor heteken keresztül nem láthatóak tartós kondenzcsíkok. Németországban, Angliában és nálunk is a tartós kondenzcsíkok heti szinten többször hálózzák be az eget.
A problémakört a hivatalos szervek ennek ellenére minden országban kerülik és igyekeznek normális légköri jelenségként kezelni. Több alkalommal félig meddig elismerték a politikusok, hogy időjárás módosító kísérletek folynak. A kérdéskörben azonban szabadalmak kerültek elő, melyek bizonyították a mesterséges vegyi felhők gyakorlati megvalósításának lehetőségét.

Szólj hozzá!